HomeKeuringsdienst voor Wonen
Sven van der Klein | bouwkundig adviseur – Keuringsdienst voor Wonen

Keuringsdienst voor Wonen is bouwkundig adviesbureau, mede opgericht door Sven van der Klein. Keuringsdienst voor Wonen is onderdeel van Jonker van der Klein bv., opgericht in 2012.

 

Klein begonnen, maar inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een team van 10 specialisten en experts. Iedere dag komen wij met plezier naar het kantoor in Amsterdam om huizenbezitters te helpen met allerhande dilemma’s op het gebied van technische zaken rondom vastgoed. Wij werken in een cirkel van 75 kilometer om Amsterdam en kunnen daarmee de garantie afgeven dat wij snel een afspraak kunnen inplannen en een goede prijs kunnen bieden. Uiteraard zijn wij ook bereid om buiten dit gebied u van dienst te zijn.

 

Of u nu bouwkundig advies nodig hebt of begeleiding bij bouwen of verbouwen van een woning, bij ons zit u aan het juiste adres. Waarom? Omdat wij verstand hebben van zaken als het gaat om advisering en begeleiding bij bouwen, verbouwen, kopen of verkopen van vastgoed.

 

Voor u een ingewikkeld dilemma, voor ons een helder verhaal. Onze kracht ligt in snel handelen en ingewikkelde bouwkundige dilemma’s in begrijpelijke taal omzetten. Heeft u een bouwkundig probleem? Wij staan binnen drie dagen bij u op de stoep voor een gedegen en professioneel bouwkundig onderzoek. Onze keuringsrapporten schrijven wij in heldere en duidelijke taal. Geen poespas, gewoon zoals het is.


Keuringsdienst voor Wonen is onderdeel van bouwkundig ingenieursbureau Jonker van der Klein bv. Door onze kennis en ervaring te bundelen, kunt u er zeker van zijn wij u voorzien van het beste bouwkundige advies.

 

Bouwkundige oplossing nodig? Wij helpen u graag! U kunt bij onze specialisten terecht voor onder andere een bouwkundig onderzoek, keuring of onderhoudsplan. Bovendien zijn wij experts in bouwbegeleiding bij het bouwen of verbouwen van uw onroerend goed. Maar wij doen meer, veel meer. Kijk op onze website voor een uitgebreid overzicht van al onze diensten.


Vragen? Bel ons. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 085-0160404 of neem contact op via het contactformulier

 

Sven van der Klein
Directe email: sven@keuringsdienstvoorwonen.nl