De Vastgoedborrel Alkmaar

HET IDEE VAN DE BORREL IS ONTSTAAN… tijdens een brainstormsessie van een viertal gedreven moderne Alkmaarse ondernemers, allen werkzaam in de vastgoedbranche. Zij kwamen gezamenlijk tot de conclusie dat er nog een wereld te winnen is door middel van samenwerken.

DE VIER ONDERNEMERS VORMEN… de organisatie van De Vastgoedborrel Alkmaar. Het zijn:

  • Verhuurexpert Joshua Pinedo (Pinedo Makelaardij)
    • Nieuwbouwspecialist Alex Zörner (Vlieg Makelaars)
    • Bouwkundig keurder Sven van der Klein (Keuringsdienst van wonen)
    • Vastgoedadvocaat Tijn Buers Bakker (Visie advocaten)

HET UITGANGSPUNT IS… eenvoudig en helder; van samenwerken wordt iedereen beter. Door met en vooral van elkaar te leren en elkaar de bal toe te spelen, creëer je meerwaarde.

DE OPZET IS… een borrel met inhoud. In een informele setting tweejaarlijks een evenement organiseren voor vastgoedprofessionals. Het educatieve karakter bestaat uit voordrachten door experts op verschillende vastgoed gerelateerde vlakken en het netwerken vindt na afloop plaats tijdens een verzorgde borrel met hapjes.

DE EERDERE EDITIES WAREN… een succes! De organisatie heeft veel positieve reacties mogen ontvangen. Met recht kan worden gesteld dat de borrel een waardevolle toevoeging is voor de lokale vastgoedbranche.

DE GENODIGDEN ZIJN… als ondernemer werkzaam in de vastgoedsector. Niet alleen woning- en bedrijfsmakelaars, maar ook projectontwikkelaars, banken, beleggers, architecten, bouwers, notarissen, advocaten en andere ondernemers met ideeën zijn welkom. Start-ups en scale-ups, you name it, ze zijn er!

DE VRIENDEN VAN GEVEN… de borrel vorm. Als “vriend van de borrel” nodigt u zelf relaties uit op de borrel. Collega’s zullen u hierom waarderen. Lees hier hoe u kaarten kunt bestellen.

DE SPONSOREN VAN… maken een betere borrel mogelijk. Word hoofdsponsor of vriend van De Vastgoedborrel Alkmaar. Uw sponsoring wordt voornamelijk gebruik voor betaling van locatie en gastsprekers. Neem contact op met de organisatie voor de mogelijkheden.

SPONSOREN EN VRIENDEN KRIJGEN… naast waardering een passende naamsvermelding op diverse uitingen, waaronder de website van De Vastgoedborrel Alkmaar en daarmee een podium om zich te etaleren als een van dé vastgoedprofessionals uit de regio groot Alkmaar.