HomeVisie Advocaten
Tijn Buers Bakker | vastgoedrecht advocaat – Visie Advocaten

Tijn Buers Bakker is medeoprichter van Visie Advocaten. Dit moderne advocatenkantoor is gevestigd in Alkmaar en bestaat uit drie advocaten die gezamenlijk 40 jaar ervaring hebben in het adviseren en procederen op het gebied van het huurrecht en vastgoed.

Zij helpen vastgoedeigenaren, makelaars, verhuurders en huurders bij het voorkomen en oplossen van juridische problemen. Hun dienstverlening gaat verder dan het beoordelen van een koopcontract of het opstellen van een huurovereenkomst bedrijfsruimte en/of woning.

Het vastgoedrecht omvat namelijk niet alleen de aan- en verkoop van een huis of bedrijfspand. Ook andere rechtsgebieden die betrekking hebben op onroerende zaken en registergoederen, zoals verborgen gebreken (non-conformiteit), erfdienstbaarheden
en financiering en zekerheden (hypotheek, pandrecht)

Heeft u een geschil omtrent huur/verhuur (AirBnB, huuropzegging, ontbinding, ontruiming, herziening huurprijs, onderverhuur, gebreken, achterstallig onderhoud, e.d.), verborgen gebreken, erfdienstbaarheden, financiering en zekerheden (hypotheek, pandrecht) aarzel dan niet om vrijblijvend contact met Tijn of zijn collega’s Bart Komen en Bas Coelingh Bennink op te nemen.

Visie Advocaten biedt juridische hulp op maat en werkt op de manier die bij u past. Met een frisse blik en proactief: korte lijnen, meedenken en scherpe tarieven.

 

Tijn Buers Bakker
Mobiel: 06- 20 00 44 86
Directe e-mail: buersbakker@visieadvocaten.nl

Visie Advocaten
Robijnstraat 12
1812 RB ALKMAAR

Tel: 072-201 30 40
Fax: 072-201 30 41
Email: info@visieadvocaten.nl

www.visieadvocaten.nl