Alex Zörner| Makelaar – VLIEG Makelaars

Sinds 2013 is Alex Zörner de algemeen directeur van VLIEG. Samen met de naamgever van het bedrijf, Henk Vlieg, directeur Jan Gielis en directeur financieel advies Eddie Aarse, vormen zij het directieteam.

De VLIEG Advies Groep (1974) bestaat uit de onderdelen VLIEG Makelaars, VLIEG Hypotheken en VLIEG Verzekeringen. Naast particuliere klanten servicen zij ook professionele partijen op het gebied van de bedrijfsmakelaardij en bedrijfsverzekeringen.

Het streven van VLIEG is het om de toonaangevende allround dienstverlener op het gebied van makelaardij en financiële dienstverlening te zijn in het werkgebied. Het werkgebied beslaat Noord-Holland (9 vestigingen) en Lelystad, met een centrale aansturing vanuit de Robijnstraat 7 te Alkmaar.

Het doel van de directie is om met 70 gepassioneerde hardwerkende en betrouwbare medewerkers continu de klantverwachting te overtreffen. De jarenlange expertise i.c.m. met het aanbieden van alle specialismen “onder 1 dak” maakt dat VLIEG dé logische partner is voor u, uw gezin of uw bedrijf. Maak vrijblijvend kennis en raak overtuigt van onze meerwaarde.

Alex Zörner
Mobiel: 06- 53 867 465
Directe e-mail: azorner@vlieg.nl

VLIEG Advies Groep
Robijnstraat 7
1812 RB ALKMAAR

Tel: 072-5 41 42 43
Email: directie@vlieg.nl

www.vlieg.nl